Fest och firande!

Tiden går så fort så jag hinner inte med! Imorgon är julen över (i alla fall enligt mig) och på något sätt så känns det som att den inte ens har börjat.. Men min man och jag har faktiskt ett julfirande kvar av alla de fyra som har varit/är planerade för i år så riktigt än är det inte över. Julfirande ett var hemma hos Staffan och Marie-Louise tillsammans med bröderna Isacson och Frida (i hann dessutom fått träffa Gun-Britt, Jan och mormor Helmy en liten sväng), julfirande två spenderades på Skäret med mamma, pappa, mormor, morfar och lillebror och julfirande tre har vi haft på Skäret idag tillsammans med mamma, pappa och ALLA mina tre bröder 🙂 Tänkte lägga upp lite bilder från alla firanden som jag har tagit med systemkameran men datorn har krånglat nog idag så får försöka pilla med det imorgon istället..

Förresten så var det ju juldagen igår, en dag då alla tydligen går ut. Det har jag visserligen vetat sen tonåren men om jag ska vara helt ärlig så var igår första gången någonsin som jag har gått ut på juldagen.. Alla andra år har jag varit hemma och myst med familjen. Hur som haver så blev det utgång igår med förfest hos Daniella med Emelie och Natalie m.fl. som start på kvällen innan vi runt tio drog in till stan..

Och eh ja.. Jävlar i min lilla låda vad mycket folk det var ute i rörelse!! Köade i typ en timma och fyrtiofem minuter innan jag ÄNTLIGEN fick komma in på Mortens och då hade jag ändå stått först i kön i en timma (bokstavligen). Kom i alla fall in till slut och fan vad kul jag hade! Träffade så mycket folk, både nytt och gammalt, så att det nästan blev jobbigt för att man ville umgås med alla samtidigt.. Det var helt klart en minst sagt minnesvärd kväll!! 🙂


Kors nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Stoffe, Chrille och Isac har precis satt på en film men jag tror nog faktiskt att jag ska lägga mig och sova istället för att kolla med dem.. Förutom att jag är väldigt trött så verkar det som att de har valt en sån där jobbigt klyschig manlig-humor-film, och jag är inget jättefan av den typen av filmer, så jag ska nog låta grabbarna få roa sig själva.. Tror inte jag kommer vara så värst saknad ändå haha.. 😉

Nåväl, hoppas ni får en god natts sömn kära vänner. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *