Natten from hell..

Usch fy fan vilken natt! Har sovit såååå fruktansvärt dåligt och vaknat till och från flera gånger!! 🙁 Först och främst så har jag varit/är extremt stressad och det har resulterat i halsbränna och sura uppstötningar de senaste dagarna (vilket är en väldigt vanlig reaktion på stress för mig) och på det så kollade Isac och jag skräckfilm igår plus att vi åt chips med dipp till det, vilket verkligen inte lindrade min halsbränna utan bara gjorde den värre, så inatt har jag mått väldigt illa. Och som grädden på moset så hade jag även lite hjärtklappning, tandgnissling och konstiga drömmar så natten var ju inte annat än fantastisk.. not..

Blev dessutom vettskrämd för att Isac har börjat (?) göra konstiga, hemska, skrämmande inandningar som tyder på typ andnöd. Som att han har hållit andan/inte fått luft på ett tag och sen bara super in luft i lungorna med ett hemskt läskigt ljud. Jag brukar få en halv hjärtattack varje gång det händer – dels för att jag vaknar upp till ett otäckt ljud men först och främst för att jag tror att han ska dö. Det är verkligen riktigt obehagligt.

Vet inte om han alltid har haft det såhär, om det har kommit och gått under hans liv eller om det är något som har börjat nu, men det är i alla fall först nu under de senaste månaderna som jag har vaknat av det på natten (och han har tydligen ingen aning om att detta händer för det är inget han själv vaknar upp till och sedan minns, och jag antar att ingen annan som har funnits/finns i hans liv har märkt av detta för då borde han väl ha sagt att det har hänt förr..?). Hmm.. Oavsett vilket så är det i alla fall jävligt läbbigt och minst sagt otrevligt..

One thought on “Natten from hell..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *