Stackars man..

NOFX – Franco Un-American

Hoho! Förbannat vad trött jag ska vara om kvällarna då. Vad fan är detta!? Jag är ju 21 år och borde vara rask och alert! Isac är snart fyllda 29 och han är så piggelin så man tror att han har fått en energispruta eller två (i alla fall jämfört med mig). Stackars man som har en så slö och kraftlös fruga, det var nog inte vad han väntade sig när först började ta närmre kontakt med mig. “Falsk marknadsföring” har han sagt flertalet gånger när han har beskrivit situationen. Haha.

I alla fall så har det visserligen varit en hektisk dag idag, så det kanske inte är så sjukt konstigt att man är lite ur balans, men ändå. Har haft en dag med jobb, halvdag med huvudvärk pga. kassa linser, tid på UM och vaccinering och uttag på apoteket. Kom hem vid halv åtta och då blev det käk och sen telefon med mamma i 25 minuter och sist med mormor i en halvtimma. La mig i soffan med Isac för att kolla på film och äta ostbollar men så blev det inte för jag somnade på två röda och blev precis väckt av en besviken man som sa att vi kanske ska lägga oss i sängen och nanna.. Jag som ändå drack en och en halv kopp kaffe innan bara för att bli pigg. Tror kaffe har en tvärtemot-effekt på mig, det är typ som välling.. jag blir bara mätt och slö.

Men ja. Har som sagt varit på apoteket idag. Vi storhandlade som fan min man och jag – först kostade medicinerna jag tog ut 769kr och då var ändå högkostnadsskyddet på så priset var reducerat med 50%, och sen kostade vaccineringen (andra omgången) typ närmare tusenlappen. Och igår hämtade jag ut linser och linsdroppar för 1400kr. Fy fan. Det är inte lätt att vara missanpassad till denna värd. Och definitivt inte billigt..


MEN jag är glad ändå just nu eftersom att äventyret “upptäcka världen” snart närmar sig. Eller i alla fall “upptäcka Sydostasien”. Det är så jävla nära men känns ändå så långt borta. Har knappt vågat tänka på det eller prata om det.. Nervööööst..

En annan fantastiskt rolig grej är att det imorgon är fredag och det vankas alltså helg mina kära vänner. Har så mycket skoj inplanerat på fredag och lördag så att det typ pirrar i magen. Det ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *