En glad överraskning

Är i sängen tidigt ikväll också, hur duktigt är inte det!? Har lust att ge mig själv en liten applåd..

Idag har det hänt mycket – har jobbat, åkt ut till Torp för att hämta ut mina linser, hunnit snabbt hem för att dumpa av grejer, gått till julkonserten och kollat på den och sist men inte minst grinat en skvätt eller tusen (bokstavligt talat) för att jag aldrig kan få ordning på mina linser. FAN vad trött jag blir. Min vanliga otur att inget ska klaffa..

Förresten så blir jag lite smått (läs otroligt) tokig över att jag
ibland kan och ibland inte kan välja miniatyrbild som ska visas på
blogginlägget som jag delar med Facebook. Kunde senast välja bild igår
men nu när jag ska välja så går det bara att visa min banner. Dafuq? Jag
blir så less. Skrev till och med en klagokommentar på Facebooks
supportsida. Kanske lite löjligt men jag vill att det ska funka.. Kul
att lägga upp samma bild om och om igen liksom (även om det är ett annat
inlägg)..

Hur som haver.. Nu ska jag inte vara enbart negativ. En trevlig och mycket rolig grej som hände idag var att jag blev glatt överraskad av min kära Hanna som kom förbi mitt jobb i förmiddags för att ge mig en försenad födelsedagspresent 🙂 Fick en ängel, en ljushållare i form av ett hjärta och tre doftljus. Tack älskade vän, du vet då precis hur du ska pricka rätt! ♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *