Ligger i sängen i tid för en gångs skull..

Adolphson & Falk – Mer jul

Yaay, har lyckats komma i säng innan klockan tolv! Känns bra! Nu ska jag bara se till att sova lite också.. 😉

Idag har jag i alla fall, förutom att ha jobbat och solat, fått skrivit lite julkort med min man (eller faktiskt så var det typ bara han som skrev korten – jag skrev adresserna). Först hade vi egentligen nästan tänkt att skippa att skicka kort i år men så kände vi att vi kanske borde skicka åtminstone några, så ett tiotal blev det i alla fall. Men som sagt så tog vi beslutet nu i sista sekund så det var minsann en väldans tur att vi hade en massa färdigskrivna kort med frimärken som blev över från förra året. Haha, höjden av bekvämlighet men väldigt smidigt.. Och bra blev det!

Jobbade på Jetprint idag förresten men imorgon är det ABC som gäller. Full rulle.. Ska även på julkonsert imorgon med mamma, mormor, Isac, Stoffe m.fl. för att titta på lite uppträdanden som kusin Bea och hennes skola ska göra. Det ska bli skoj och intressant 🙂

Oj, dags att dejta John Blund ser jag.. Godnatt på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *