Nöjd och glad men ack så utmattad..

God kväll kära vänner! Herre jisses vad trött jag är idag! Det har hänt oerhört mycket på kort tid det senaste, och även om det bara har varit roliga saker som har inträffat så har det ändå varit väldigt utmattande vill jag lova..

I fredags var det till exempel jobb på ABC och sen julbord på Bohusgården med Jetprint. Haha Isac och jag var fan helt slut efter julbordet trots att vi var hemma vid typ tio – vi somnade i sängen så fort vi kom hem (nästan i alla fall heheee) och sen vaknade jag helt förstörd med smink och linser, dvs. torra ögon och allmänt sleten, och trodde att klockan var typ fyra på natten så jag väckte Isac och sa att vi borde fixa oss, varpå han sa att han kände sig helt bört och sen frågade vad klockan var.. Och då såg jag att hon bara var kvart över elva. HAHA fy fan vilka pensionärer vi är..


I lördags hade älsklingen och jag en ganska så lugn dag hemma, vi tog oss en låååång sovmorgon och frukost och sen var det mys för hela slanten resten av dagen fram tills typ halv åtta då vi båda pallrade oss ner till stan – Isac för att träna och jag för att festa (gud vad duktig jag känner mig). Spenderade kvällen med Emelie Fyhr och hennes kompis Martina, det blev först häng hos Martina, sen en drink på Fiezta och sist Mortens (men på Mortens var det bara jag och Emelie för Martina gick hem igen). Hade verkligen en sjukt skoj kväll, i alla fall på Mortens haha.. Träffade så mycket roligt folk, gammalt som nytt, och skakade rumpa med E på dansgolvet tills musiken tog slut.


I söndags mådde jag verkligen inte prima på morgonen när alarmet ringde med det var bara att pallra sig upp ändå för vid ett skulle min man och jag på julgröt och adventsfika hos Patrik och Frida med svärmor och Staffan (fast mådde ändå ganska ok för att ha druckit en halv flaska rödvin, tre sexor och en fyra kvällen innan).. Hade i alla fall en riktigt mysig dag hemma hos Putte och Fritz och efter några timmar där så handlade jag och Isac lite käk och sen gick vi hem för att äta middag och sen möla chips framför tv:n. Goooott!! 🙂


I dag har jag jobbat på Jetprint från sju till fyra och sen efter jobbet gjordes lite ärenden på stan.. Fick även till en tvättid så har tvättat två par tvättar och på det så har jag till och med gjort i ordning lite i garderoben här hemma (en katastrof både när det gäller utseende och utbud..).

Jaa.. så jag tycker faktiskt att lite av min trötthet ändå är befogad. Men som sagt och skrivet så har jag haft riktigt fina dagar så jag kan inte vara annat än nöjd, hur trött jag än är.. ♡♡ Nåväl, nu är det dags för lite kvällsmat och sen ska jag hoppa i säng. Hoppas ni har haft en bra dag allesammans och sov så gott! Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *