Godmorgon!

Har egentligen inte så värst mycket tid att sitta här och skriva men jag tänkte att jag kan slänga ihop något litet medan jag ändå väntar på att quornen ska bli färdigstekt.. 🙂

Det är himla skönt nu när jag inte längre sminkar mig på morgonen (pga. det här med ögoninflammationerna jag har haft) för jag får så väldans mycket mer tid till annat, till exempel att laga mat i godan ro och att städa i ordning. Det är så hemtrevligt när man kommer hem från jobbet numera och det är verkligen inget minus hihi.

Igår hade vi förresten Patrik och Frida här på besök! Vi satt i köket hela kvällen från sex till typ halv tio och pratade och käkade. Först vart det thaimat och sen gjorde vi chokladbollar för att till sist muncha i oss alltihop tillsammans med lite kaffe och skafferi-rensnings-choklad. Haha. Det var mycket trevligt och mysigt vill jag lova 🙂Nu ska jag ta hand om käket och mig själv och försöka pallra mig ner till jobbet så fort som möjligt så att jag inte kommer för sent..

Ha en riktigt bra dag kära vänner! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *