För oss som gillar att baka :)

Tips!

Gick häromdagen med i Facebook-gruppen “KAKBURKEN, för oss som gillar att baka, vänners recept mm.”, en perfekt grupp att vara med i för en baktokig tjej som jag. Mitt intryck hittills är positivt och jag har redan fått både inspiration och hittat recept som jag ska försöka mig på, så vill därför tipsa om denna grupp till alla mina vänner och bekanta som också älskar att tillverka goda bakverk så att även ni kan få tal del av detta 🙂 Gruppen är öppen att se för alla men vill man vara med och kommentera/dela/gilla eller lägga upp egna tips och idéer så måste man skicka en förfrågan om att få vara med.


En favorit som jag älskar att baka, då choklad är min stora passion, är muffinsen på bilden ovan.. Muuums!! 🙂

Receptet på dessa muffins kommer dock inte från FB-gruppen utan är från en bakbok som jag har hemma..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *