Fika för två


Hade dejt med Maja på Blomsterkroken idag! Mycket välbehövligt och koseligt! ♡

Förresten, alltså GUD vad jag älskar det stället! Det är så himla trivsamt och mysigt, både när det kommer till inredning, porslin och personal. Och dessutom så finns det fika för mig att äta då de alltid har antingen glutenfria eller laktosfria alternativ, ibland till och med både och i samma kaka (det ultimata för min del). Plus att dom alltid fixar en god vegetarisk frukt- och grönsakssallad (GF och LF också givetvis) till mig om jag ber om det. Underbart ställe! Älskar även att de bakar allt själva och inte har en stor fabrik någonstans som massproducerar osmakliga och opersonliga bakverk utan någon som helst omsorg..

Har sagt det förut och jag säger det igen: GÅ DIT!! Jag rekommenderar det starkt! Ni kommer inte att ångra er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *