Quornfärs..


Idag mina kära vänner så blev det quornfärs till lunch för min del, det var då sannerligen på tiden! Igår när jag låg i sängen för att sova så kom jag på att jag inte hade någon lunch färdig till idag (vilket i och för sig inte så ovanligt egentligen då det är ett återkommande problem i min vardag) och då slog det mig att jag faktiskt inte har ätit quornfärs på år och dagar. Och då menar jag det verkligen – sist gång jag lagade det till mig själv var väl åtminstone för typ.. ja.. jag vet inte, jag minns inte.. säkert nästan två år sedan? Hur som helst så hittade jag tursamt nog ett paket längst in i frysen, som dock gick ut i november men det var nog ätbart ändå (det hoppas jag i alla fall för nu ligger det i min mage haha), så quornfärs fick det bli!

Vad jag nu skulle få fram med hela denna berättelsen vet jag inte riktigt.. Jag skulle nog egentligen bara skriva att det blev färs till lunch och att det var längesen sist, kort och gott. Och det var det också förresten. Ja, gott alltså. Hehe.

Hmm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *