Nu har jag det gött.. elleeeer..?

Green Day – Are We The Waiting/St. Jimmy

Kom precis hem och när jag vred om nyckeln till lyan, öppnade dörren och kom in i en mörk och tyst lägenhet.. Alltså ååh vilken känsla! Så himla gött att vara heeeelt ensam! Uppfatta mig rätt nu – jag älskar min sambo över allt annat i alla lägen men att få vara själv lite då och då är såååå värdefullt..

Har i alla fall gjort mig lite käk, tänt en massa levande ljus och nu satt mig framför datorn i köket.. Myyysigt! 🙂


Och vet ni vad..? PRECIS nu mitt i all njutning så kom gubben hem. Är det inte typiskt? Haha nädå fast ändå lite. Men tur ändå att jag är så kär så att jag trots allt vill gå och lägga mig i sängen för att mysa sönder med min plutt.. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *