Vilken dag!

Idag har jag jobbat på ABC igen efter en dag på Jetprint och en dag ledigt förra veckan. Det känns skönt att vara tillbaka på kontoret igen av många olika anledningar, men förutom de anledningarna så fick jag dessutom nått dagens mål vilket känns bra inför den lilla redovisningen imorgon. Wii! Alltid kul med mål som uppnås! 🙂

Kvart över fyra slutade jag jobbet och då tog det fart på dagen.. Hade en massa saker att pricka av på min checklista och nästan allt blev gjort. Fick bland annat köpt mig min älskade hårolja – Orofluido – som jag har längtat efter att få använda! Den är helt underbar – håret blir supermjukt och doften är ljuuuvlig så kan knappt få nog att lukta på mitt eget hår haha. Så ja.. den oljan rekommenderar jag starkt!


I alla fall så handlade jag så mycket tunga grejer så jag fick bokstavligt talat släpa mig själv hem upp för Kungsgatan.. tog tre pauser för att orka fortsätta den långa vandringen hem och precis när jag kommit igenom tunneln vid Östra så dök plutten upp och hjälpte mig de sista tio metrarna (man får väl vara glad för det lilla va?).. Trodde att jag hade burit på en sisådär 2592754 kilo men det rörde sig bara om cirka 9 kilo. MEN till mitt försvar så låg varorna endast i EN påse vilket gjorde det hela lite mer otympligt och med andra ord “tyngre”..

Mjo nämen såattereee nu sitter jag här hemma vid köksbordet alldeles nysolad, nyrakad och nyduschad. Såååå härligt! Jag känner mig som en helt annan människa och det är verkligen positivt haha! Meeen nej nu ska jag ta och nanna innan all “fräschhet” med mig går till fördärvet på grund av sömnbrist..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *