Liten catch up på de senaste två veckorna..

Kors i taket! Det var då alldeles för längesedan jag skrev sist.. Har haft så fullt upp med fikor, vänner, familj och så vidare så har knappt fått en sekund över till mig själv. Trist och skoj på samma gång 🙂 Kort och gott så har jag hunnit med följande:

♥ Fikat med Johanna och hennes två söta pojkar
♥ Haft vinkväll med Malin
♥ Haft myskväll med Maja, Janina och Marcus
♥ Fikat med mor på Blomsterkroken
♥ Hängt med Stina
♥ Varit på julmarknad på Kärrstegens gård med mamma
♥ Tjötat med Pelle över en kaffe på Espresso House
♥ Varit på tjejkväll på Lejas och Kondomeriet med Emelie, Nathalie, Carro, Malin m.fl.
♥ Varit ett x antal gånger på Vårdcentralen pga. ögat
♥ Haft mor och far över på kaffe och reseplanering
♥ Planerat och bokat resa
♥ Vaccinerat mig tillsammans med Isac
♥ Handlat och gjort ärenden i Göteborg med min man
♥ Julstädat och adventspyntat heeeela lägenheten

Oooch så har jag såklart jobbat varje dag 8-16.30 🙂

Ja det var en liten catch up på de senaste två veckorna det! Tyvärr har bloggen som sagt hamnat i skymundan det senaste men på Instagram är jag nästan alltid aktiv (Facebook har jag tröttat på totalt så där lägger jag nästan inte upp något alls längre)!

IDAG har jag i alla fall spenderat tillsammans med mor, far, lillebror, morfar och Isac hemma på Skäret och innan älsklingen och jag åkte till Skäret så hade vi en underbart mysig morgon i riktig julanda – bland annat så drack vi kardemummakaffe och tände det första ljuset i adventsljusstaken, väldigt gott och koseligt!! ♡


Hoppas ni har haft en superfin helg och glad första advent på er kära vänner! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *