Eländig och segdragen förkylning

Dag 25 sen förkylningen började bryta ut: Fortfarande sjuk. Har inte feber eller halsont längre, men är lite irriterad i halsen och ögoninflammation får jag gång på gång. I morse vaknade jag upp med ögoninflammation för tredje gången, trots receptbelagd fullgjord kur med ögonsalva i 6 dagar. Suck..

Självklart är jag glad att jag kan äta, umgås och leva relativt normalt igen men jag är ändå så himla ledsen, och ja då menar jag verkligen ledsen, över att jag har de här sega ögoninflammationerna som kommer gång på gång. Jag har gått utan mascara och linser i snart 4 veckor. Seriöst!! Känner mig så ful och sliten så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill helst inte gå ut på stan, helst inte jobba, helst inte träffa vänner eller ens träffa någon över huvud taget. Vill bara bli bra igen och få känna mig snygg. Det kanske låter ytligt och blahi-blaha, men jag mår verkligen inte bra av att känna mig så här mulen och ofräsch. Det är deprimerande. På riktigt. Helst vill jag vara sminkad med linser, men annars så är det antingen osminkad med linser eller sminkad med glasögon som gäller, inte osminkad OCH glasögon på det. Uuhh..

Det enda bra med detta är att ögonen får vila då jag annars har linser i varje dag och mascara typ 5 av 7 dagar, och att jag faktiskt har vart så illa tvungen att få lära mig att gå ut bland folk med glasögonen.. Men (1) som sagt; nu har jag vilat i snart 4 veckor och känner nu att det banne mig får vara nog.. Men (2) ska enligt läkaren vila från linser i ca. 2 veckor till på grund av den här nya inflammationen..

ÅHHH!!!! Jag blir så nedstämd och olycklig.. Mitt humör är ner i bott just nu, depp deluxe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *