Vilken morgon..

Vaknade i morse och kände mig som en klubbad säl.. Fy fan vad jag var trött. Helt utmattad och kraftlös. Väckarklockan ringde och snoozades i en halvtimma och Isac försökte väcka mig ett flertal gånger.. Så brukar det i och för sig vara varje morgon, men jag brukar inte vara så här fruktansvärt trött. Och fick mig ingen god natts sömn heller; tandgnissel och tandpressning
av dess like och hann inte stoppa i bettskenan igår innan jag hade
stensomnat.. Vad är det som händer?? För mycket psykiska påfrestningar kan jag väl tänka mig är svaret.. Vänner och familj säger “sluta stressa”. Ja tack för tipset men det är inte riktigt så det funkar.

Tack gode Gud för kaffet i alla fall. Vad skulle jag gjort utan den första koppen kaffe på morgonen? Den är guuuuld värd i alla lägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *