Aptrött

Chuck Berry – Rock And Roll Music

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag idag som bestod av fika på Lejas med söta Cissi och sen reseplanerande med min plutte 🙂 Det var riktigt längesen som Cissi och jag sågs över en fika sist så det var superkäckt att få tjöta lite och det var verkligen skönt att gå igenom lite resefunderingar med Isac.. Mina nerver spelar mig ett spratt så det är tur jag har min gubbe som lugnar ner mig litegranna..

Mindre trevligt med ångestattack/blodsockerfall på jobbet men som sagt en härlig dag i övrigt. Är dock heeelt slut och eftersom att jag är så brutalt himla aptrött som jag är nu så får jag göra mig själv
besviken och lägga upp “17:e november del 2” imorgon istället för jag orkar inte pilla med bilder och grejer just nu.. Vill bara soooova. Så god natt på er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *