Ett lustigt sammanträffande

Jumper – Om vi håller om varandra

Haha vet ni vad? Jag hade tänkt att skriva ett litet jämrande protesterande inlägg om hur jag stör mig på att jag har lock för mitt ena öra men så tänkte jag “nej nu ska jag skriva om lite positiva och roliga saker” så jag började fundera lite och så kom jag på tanken att varför inte kolla tillbaka och se vad jag gjorde den 9:e november förra året? Jo så att jag bläddrade i arkivet och fann detta:

“Vet ni vad det typ värsta med min förkylning är? Jo, att jag har lock
för öronen. Konstant. Och med tanke på att jag redan hör så otroligt
kasst så hör jag nu nästan ingenting. Kan ju knappt höra mina egna
tankar haha. Yay! Det verkar för övrigt som att min förkylning inte vill
släppa. I helgen var den värst, sen blev det bra i några dagar och nu i
förrgår så började det ta sig igen. Kanske borde ta och vila lite
istället för att vara ute och röja.. känns som att det typ förvärrar det
hela en smula. Eller kaka. Kul.”

Haha liksom seriöst!? Vad är oddsen?? Så himla lustigt ändå.

Jaja. På tal om ingenting så såg min och älsklingens kväll ut såhär igår:


Och ikväll ser det ut såhär (för min del):


Och till mitt vin så har jag detta:


Jo jag satt och grinade över livet förut inför Isac förstår ni. Okej nej inte direkt grinade men jag beklagade mig över vårt gräsliga mat- och snacksförråd då jag kände mig olyckligt hungrig, och jag var extra deppig över att det varken fanns chips eller jordnötter, och när jag var som allra deppigast så gick älsklingen ut i köket och kom otroligt nog tillbaka med en skål med jordnötter. Jordnötter som jag inte trodde fanns men som han på något sätt trollade fram. MUMS! Vips så blev min kväll räddad! Tänk vad lite mat kan göra med humöret och tänk så lite som behövs för att man ska bli deppig och så lite som behövs för att man ska bli glad, haha.

Hoppas ni har en fin kväll allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *