Klöser snart på väggarna

Stephen Lynch – Lullaby – the divorce song (haha det var fan inte igår)

Kan man ha tråkigare än jag just nu? Tror inte det faktiskt. Det är helt sanslöst kopiöst trist att bara vara hemma och göra ingenting och nu när jag börjar få energin tillbaka så känns det tusen gånger värre.. Klöser snart på väggarna. Men nu ska jag se till att vila i helgen också istället för att gå ut och härja och sen borde jag banne mig vara helt utvilad och redo för en ny vecka med jobb, vänner och förhoppningsvis träning 🙂

Förresten så har jag tips på ett bra och välsmakande kaffe som vi använder oss av här hemma:


Mmm, rekommenderas starkt!

Usch nu ska jag pinas en liten stund till och sen kommer min man hem och då blir det middag och fredagsmys. Sooom jag längtar! Komsi komsi älskling!! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *