New in

Rage Against The Machine – Killing In The Name

Hallelujah vilken sovmorgon! Idag vaknade jag halv tolv! Så otroligt skönt att känna att man har fått sig liiite vila i form av sömn under sjukdagarna i alla fall! 🙂 Är dock så himla less på att flunsan (eller vad det nu är) aldrig går över.. Jag hade verkligen räknat med att stå på benen och vara i form för att jobba igen i MÅNDAGS och idag, torsdag, så känner jag mig verkligen inte aktuell för en arbetsdag.. Åh det är så otroligt drygt!! Både det och att bara vara hemma och göra ingenting.

Men eftersom att jag inte har så mycket att skriva om nu när jag “bara är hemma och gör ingenting” så kan jag ju passa på att blogga lite extra och till exempel lägga upp lite bilder på inköp som har gjorts de senaste veckorna.. Skulle gjort detta igår men så tog krafterna slut efter världens längsta blogginlägg så tänkte att jag får ta det idag istället..

För vardagen lite typiska Alix-kläder i rosa och romantik och så lite mörkt och färgglatt till fest och mysiga kvällar.. 😉

Nej nu ska jag ta tag i lite grejer här i köket eftersom att min man är så snäll och lämnar efter sig disk till mig och sen ska jag ta mig en lång och välförtjänt dusch.. Mmmm! Ha det så fint kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *