Tror jag börjar bli kry!

De Lyckliga Kompisarna – Ölstugan som inte finns (nostalgi deluxe)

Tror jag är på bättringsvägen nu för energin är sååå mycket större nu än vad den var för några dagar sen (eller än vad den var igår också för den delen). Har börjat få idéer om hur vi ska göra med lägenheten – typ som att jag vill byta färger i vardagsrummet och lite sånt – och jag känner mig så himla rastlös. Vill tvätta all jävla tvätt vi har liggandes i badrummet men jag orkar inte pallra mig ner till tvättrummet för att eventuellt se att det inte finns några tvättider lediga.. Det är nu man inser att man borde ha en tvättmaskin i lägenheten. Jag hade jättegärna haft det men så är det ju den lilla detaljen att vi har världens minsta badrum. Eller okej det var väl att ta i, men det är i alla fall inte tillräckligt stort för att vi ska få plats med en tvättmaskin (i så fall måste det bli en liten och dessutom så försvinner tvättkorgsplatsen..). Gah vad jobbigt det ska vara då.. Hus nästa!? Haha..

Har hur som helst haft fetaste flunsan eller något den senaste veckan.. började i måndags förra veckan med lite retningar i halsen men dum som jag var så köttade jag rygg på gymmet ändå för att sen på tisdagen få allmänna sjukdomskänslor (trött, frusen, “ont i ögonen” när man tittar åt sidan osv.) och på onsdagen vara helt utslagen. Halsont (som i att inte ens kunna svälja sitt eget saliv utan att mentalt förbereda sig), lock samt smärta i ena örat (pga. tryck från luftvägarna), feber, snuva och jävligt retsam torrhosta blev standard för mig resten av alla dagar fram tills nu. Febern är borta, halsontet är nästan borta och hostan är kvar men mycket snällare.. Har dock dragit på mig ögoninflammation istället, yaay! Inte för att det är så värst jobbigt men det är ju typiskt att man aldrig kan få bli helt frisk – det ena löser av det andra liksom. Har sovit som en jävla mupp också de senaste nätterna och inatt var nog den enda natten som jag fick sova ca. 3h i streck på.. De andra dagarna har varit förjävliga då jag har vaknat ungefär var 1,5-2h timme och fått gå upp och hosta, snyta mig, blöda näsblod, ta treo osv… FAN vad jag var ledsen under den nätterna. Varje morgon jag vaknade så grät jag för att det inte var över. Lame va? Men det var inte kul alltså.. Till och med körtelfebern var lättare att handskas med för jag fick åtminstone sova hela nätterna och till och med på dagarna..

Jepp då har jag klagat av mig lite nu då ja. Det känns skönt..

Och juste ja! Jag har sagt det förut och säger det igen: jag är en så otroligt lyckligt
lottad jänta som har en så fantastiskt underbar man som ställer upp för
mig i vått och torrt!! Han har tagit hand om mig hela veckan i form av
allt; handlat medicin, gjort mat, kört mig till VC, skippat sina
träningar bara för att hålla om mig och titta på dåliga tv-serier med
mig, stått ut med mina dips och ja.. bara vart där. Älskar dig min fina man, vad skulle jag gjort utan dig..? ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *