Uppdatera er!!

“Verkar vara en förkylning på G..” jo man tackar.. Har råkat ut för en riktigt jobbig förkylning med brutalt halsont (ni vet så att man liksom måste ta typ en treo eller ipren innan man ska äta för att det gör så ont), feber, ont i kroppen, snuva.. ja.. och så vidare. Riktigt segt men förhoppningsvis så håller den redan på att lägga sig för jag vill i alla fall tro att jag inte är lika illa i halsen idag..

Hur som helst så är jag så uttråkad så det finns inte ord nog att beskriva hur äckligt trist jag har det så snääääääälla underbara människor som jag följer; uppdatera era bloggar och släng upp bilder på Instagram så jag får något att läsa om och titta på!! Pleaaaaaaase?!??!?!! (och nej jag orkar inte ladda ner och fixa filmer hit och dit, min
dator är seg som f*n och i denna stund så håller jag på att
säkerhetskopiera massa grejer från den till min externa hårddisk så den
har inte energi till mer för stunden, sitter för övrigt på Isacs dator
och skriver..)..

/En tjej som är less på Kim Kardashian och hennes familj, the Bachelor, Hem till gården, the Days of our lives och all annan skit som verkar vara det enda som går på tv:n just nu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *