Verkar vara en förkylning på G..

FML! Har ont i halsen och fryser.. Såååå typiskt när jag har peppat mig själv inför en vecka fylld med ordentliga träningspass utan hinder och förseningar!! Väldigt mycket sad face på det!

Trotsade mitt välmående igår och pallrade mig till gymmet ändå, gjorde ett OK ryggpass men fick skippa marklyft för det var jag inte riktigt kapabel till.. Idag ska vi egentligen köra bröst och det missade jag förra veckan så har taggat som en galning till det sen flera dagar tillbaka, men nu verkar det kanske som att jag egentligen borde stanna hemma.. Men jag vet inte, är lite kluven.. What do to??

Imorgon blir det i alla fall vila för då ska vi fira svärmors gubbe över en middag i Hällevadsholm där han bor 🙂 Trevligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *