One of those days..

Har haft en superrolig helg som jag ska dra kort om i ett annat inlägg men just nu vill jag bara skriva att den här morgonen hittills har vart/är en jävla helvetesmorgon. Det känns som att det mesta som kan gå snett går snett, just idag.

1. Har på mig glasögon idag för att mina linser är slut
2. Bara för att jag har glassögon så fick jag sminka mig halvt blind, därav så blev sminket kasst och som grädden på moset så petade jag mascaraborsten rätt i ögat på mig själv så nu har jag ont varje gång jag blinkar..
3. Jag kan inte få stängt min jävla shaker så det droppar vatten i knät på mig varje gång jag ska dricka
4. Eftersom att jag inte kunde se något i morse så tog allt längre tid och det resulterade i att jag kom för sent till jobbet (5-10 min, men ändå).
5. När jag väl kom till jobbet och skulle ta mig min vanliga morgonkopp med kaffe så var mjölken slut så det var bara att springa till Tempo för att handla.
6. Insåg OCKSÅ att jag har glömt mina p-piller hemma så !Q”/%(/&”#!%”?!?¤#/) på det för missar jag ett enda piller så rubbas ALLT (äter konstant utan uppehåll så balansen blir åt fanders när jag missar en dag).
7. På grund av vårdslöst supande i helgen så verkar jag ha fått tidernas uttorkning i kroppen (känner mig fortfarande bakis från i LÖRDAGS) så jag har ont i hela överkroppen. Kunde knappt smörja in mig själv med duschkrämen i duschen i morse för att det gjorde/gör så himla ont.
8. I fredags eftermiddag fick jag ett jävla inbetalningsbrev från Alfa-kassan som jag inte ska ha då jag redan har betalat in det jag ska och har pratat med dom om att jag inte vill vara med. Så idag måste jag ringa och tjöta med dem IGEN.
9. Jag fryser som en gris.

BEHÖVER JAG SÄGA NÅGOT MER!? Har lust att gå hem, dra täcket över mig och bara sova tills allt är bra och har ordnat upp sig igen. BAAAAAAAAAAH!!! Blir så less ibland..

One of those days..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *