Red velvet boots

Grattis till farmor, mormor och mig själv på namnsdagen för idag är det Inga-Lills dag! Wii

Vet ni vad jag hatar? Jo att mina älskade, underbara Red velvet boots från H&M är för stora. Beställde dom förra hösten och av någon dum anledning, antagligen för att jag var för lat, skickade jag inte tillbaka dom för byte av storlek så med andra ord blev dom kvar hemma i en för stor storlek. Fast det där med skostorlekar är en hel vetenskap skulle jag vilja påstå.. tycker jag har olika storlekar hela tiden. På de flesta skor så passar 36 bäst nuförtiden, men ibland är de på tok för små och då är det 37 som gäller. Förr i tiden, typ när jag var 16 bast, då hade jag storlek 38 och kunde till och med i vissa fall ha 39:or. Att få på sig skor i storlek 36 hade ALDRIG kommit på fråga. Dafuq liksom? Har ju visserligen gått ner en hel del i vikt sen jag var 16 år och jag har ju hört att det kan göra skillnad, men att man kan banta ner fötterna så mycket att man faller ner i två storlekar.. Är det verkligen möjligt? Hur som haver så är jag i alla fall gruvligt sorgsen över att de fina röda skorna är för stora.. Jag totalvägrar att ge upp dom men det känns ju som att man typ flyger runt i skorna när man promenerar i dom PLUS att jag får lite dåligt självförtroende – fastän jag tycker pjucksen är förjädra granna – just för att det känns som att jag går runt med clownskor. Men jaja.. det får det vara värt! 🙂


För övrigt: idag är det både fredag OCH lönedag! Kan det blir bättre!?
Dessutom fick jag ÄNTLIGEN tummen ur igår och bokade tid på både Synsam
och Rygg & led så idag vid 14:00 ska jag på halvkroppsmassage i 45
minuter och sen klockan 15:30 är det synundersökning på Torp.
Ytterligare en ångestklump som faller från hjärtat. Me like!

Nu ska jag använda lunchen till att äta lite också.. Snart inte långt kvar till jag får sluta! Helgen nalkas, så underbart!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *