Allergiutslag

Såhär såg jag ut i morse.. Superstora kliande pricken och rödflammig kind (som man bäst ser på den högra bilden). Ingen aning om varför..? Allergi mot vad? Helt nyduschad och utan smink.. Pricken är i alla fall borta nu men inte kliandet.. Baah. Vad är det nu liksom, förutom allt annat..? Kände mig lite tjock i halsen igår efter att jag hade ätit lite jordnötter men kan det verkligen vara det? Myyycket märkligt. Det visade sig ju i och för sig små utslag på jordnötter och hasselnötter när jag gjorde pricktest på Allergimottagningen på NÄL i typ våras, eller när det nu var, men läkaren sa ändå att det inte var så stora utslag så att jag borde behöva oroa mig.. Meeen nu oroar jag mig haha.

Och nej, på tal om ingenting, jag har inte hål i öronen och har heller aldrig haft det.

One thought on “Allergiutslag”

  1. Just jordnötsallergi bör du vara väldigt försiktig med.
    Jag vill inte skrämma dig, men du bör nog undvika jordnötter och goggla fram lite information.
    Dessutom är allergenet luftburet.
    Så ambulans kan vara intressant..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *