Rainy days – and then there was rain

Åh vilken seg morgon! Och uuuusch vilket regn och rusk det är ute! Det tog emot ganska rejält att både pallra sig upp ur sängen och sen att ta på sig kläder för att promenera i regnet till jobbet.. bläää! Sämsta vädret! Fast å andra sidan hade det nog vart värre med strålande sol på väg till jobbet för vem vill jobba när vädret är på topp? Och sen har jag det väl inte så katastrofalt ändå – varje dag när jag går förbi Bäveån och biografen så skänker jag alltid en liten “tycka synd om”-tanke till alla stackare som sliter UTOMHUS i detta pisseväder med vägarbete och stenläggning och allt vad det är. Fy fan.. Jag får ju ändå komma in i värmen, knappa på datorn och dricka bryggkaffe. Kanske helt okej ändå, trots allt..

Kan dock ändå inte låta bli att drömma mig bort härifrån och längta tills man kommer utomlands.. ååh.. kan inte månaderna gå fooooort!!??!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *