Mat, mat, mat.. SUCK!

Lunch på jobbet och
som vanligt så får jag halsbränna så fort jag tänker på mat när jag är här..
Det är så sjukt störande för jag har inte alls samma känsla när jag är hemma och jag vet inte
riktigt varför det blir så.. Jag äter ju visserligen inte lika mycket mat på helgen, men ändå. Är det stressen som spökar tro? Jag antar väl
egentligen att det är så men vill helst blunda för det. Allra, allra helst så hade jag
sluppit min halsbränna helt och hållet men den verkar ju vilja hålla i sig – det har ju trots alls varit så från och till nu i ett par år..

Har i alla fall bestämt mig för att bara äta quorn på helgerna och på vardagarna istället ta en proteindrink, alternativt soja eller linser. Får ändå inte i mig något protein alls i quornen så vill inte höra från någon att jag kommer dö om jag inte äter “mat” för i de två quornfiléerna jag äter per dag så får jag i mig 13,6 gram protein och i en shake så får jag i mig drygt 25 gram protein. Och till protiendrinken så ska jag förresten äta potatis så jag får lite kolhydrater och bukfylla, så det blir ju inte bara drinken som blir min lunch.. Så shhh på er alla som alltid tjatar om att jag äter för lite!


På tal om potatis så vill jag bara uppmärksamma min underbara man som är
så bäst och lagar alla mina lunchlådor varje vecka. Ingenting jag ber
om men han tar sig i kragen och gör det ändå. Världens bästa man, han är
så fantastiskt snäll! Det är kärlek det, lite romantik i vardagen liksom. Hihi! ♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *