Degig men ack så koselig söndag

the Wandas – Forever and Ever

Ligger i soffan med min kära man och degar. Har precis kollat på Star Trek into darkness, en film som Isac har tjatat läääänge om att vi ska se men som jag har dratt mig för då jag har trott att den är värdelös.. Så var/är i alla fall inte fallet – jag blev mäkta förvånad över hur bra den var. Lätt sevärd! 🙂

Denna söndag har annars spenderats mestadels i sängen då vi har degat och myst och myst och degat – hur himla underbart som helst! Tog en lång och trevlig sovmorgon i morse och åt god frukost i lugn och ro, bättre morgon får man leta efter ♡ Förutom det och sängläget så blev det storstädning för min del när gubben drog till gymmet för att vara med på styrelsemöte. Fick putsat duschdörrarna riktigt ordentligt och dammat, dammsugit och skurat alla rum. Är dock väldigt missnöjd med skumsprayet från Cillit Bang så det köper jag inte igen. Men ja, annars känns det riktigt bra att fått gjort städningen och med det så släppte ångestklumpen från hjärtat! Me like!


Juste ja! Fick ÄNTLIGEN rensat och städat vårt badrumsskåp! Så himla behövligt!! Det kanske ni kan se på första bilden.. Det var både smutsigt och så fanns det en himla massa smink och nagellack m.m. som bara var att slänga.. Sååå underbart att få även det gjort! :))


Det ser kanske ut som att jag slängde typ tusen nagellack men så var inte fallet för jag slängde nog bara två stycken..

Kvällen blev som sagt avslutad med film och till det hade vi en del gottigott och även levande ljus. En av de bästa sakerna med hösten är definitivt alla kvällar med levande ljus! Mysfaktorn är då på en hööög nivå!


Jag älskar att få mysa till det till levande ljus – det blir verkligen så himla romantiskt och en så fin stämning – så ikväll fick det bli en massa av den varan efter all städning, ordentligt med terapi och balsam för själen kort och gott ♡♡

Nu mina vänner är det dags för att inta sängen igen haha. Klockan är väldigt mycket och imorgon blir det tidig morgon då det som vanligt väntas en vecka med jobb (men det ska man väl inte klaga över). Hur som helst så önskar jag er en god natts sömn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *