Tips på bra frisörer?? ✄

Skrev ett inlägg på fejjan förut ang. tips på bra frisörer men det verkar vara sjukt dött där just nu. Brukar ändå få en del förslag (eller har fått det förr när jag har frågat saker), men nu var det heeeelt dött. Får försöka sen vid lunch igen när det antagligen är lite fler folk som är inne och kollar läget. Var ju nyligen hos en frisör men om jag ska vara helt ärlig så är jag inte 100% nöjd.. så jag känner att det kanske är dags att byta. Det kan ju inte skada att pröva någon ny, eller vad säger ni? Uppskattar för övrigt tips från er som läser här också så skriv gärna på Facebook, via sms eller här på bloggen osv. om ni vet något bra. Tack snääälla!! ??

Gooooe träningsvärken i ben, rumpa, bröst och mage från gårdagen (och tisdags)! Me like!! 🙂 Krampade som bara den i skinkorna igår när jag körde en övning på gymmet och en snubbe kollade på mig som om jag vore dum i huvudet typ.. haha. Såg nog lite mupp ut men gött var det!

Var galet trött igår, som vanligt, så det blev käk efter gymmet och sen somnade jag i sängen efter att jag hade pratat med min kära mor i telefon i typ 40 minuter.. Suck!! Får ju fan aldrig någonting gjort på kvällen på grund av att jag är så trött.. Hade tänkt att kolla upp lite inför resan igår, beställa lite från H&M, blogga och duscha, men fick inte gjort någonting utav det. Så himla typiskt..

Nej det får bli nya friska tag idag om jag har tur! Hoppas, hoppas, hoppas att jag är pigg ikväll efter träningen så att jag äntligen kan få någonting gjort! Alla roliga saker blir ju små ångestklumpar i mig tillslut eftersom att det tar en sån jävla tid att lyckas få ihop/göra det… huuuuh. Jag får ju typ tvinga mig själv till att göra det och då blir det ju inte så överdrivet roligt längre.. knappt roligt alls faktiskt. Haha. Usch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *