Taggaaaaad!!

Ååååh det bästa som har hänt mig hittills idag är ju lätt lunchrasten – kände mig som en död sill innan med
huvudvärk, illamående och trötthet och trodde det var början på en riktigt
jobbig förkylning men det la sig nu efter käket så det verkar ju vara ganska lugnt. Skönt det!! 🙂

Skulle satt mig och bloggat lite igår kväll men efter den långa dagen så gick ögonen i kors sen när jag väl låg i sängen och hade datorn i knät så det var bara att lägga den åt sidan och nanna.. Inte hela världen men jag var egentligen sugen på att skriva av mig lite så liiiite störigt var det.

Juste ja, det näst bästa som har hänt mig hittills idag är det här:

GAAAHH! Är reeeedan så himla taggad inför världens bästa festival!! Hoppas att det kommer bli feta artister! Känns som att det kan bli svårt att slå förra året med typ Rammstein, Green Day, Macklemore, Volbeat, In Flames, Bullet for my Valentine, Skitarg, Hoffmaestro, Stone Sour.. yeah u name it.. MEN jag litar på att arrangörerna löser det år 2014 också! Åååååhhh såååååå taggad!!

Nej nu är rasten slut och det är dags att fortsätta jobba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *