Hallelujah vilken träningsvärk!

Mördade varenda kroppsdel igår på gymmet tror jag! Meningen var att träna rygg – och det kan jag lova att jag/vi gjorde, fiiifan – men även benen (både fram- och baksida), rumpa, biceps och triceps tog en del stryk de med. Men det känns bara väääldans gött så jag ska verkligen inte klaga! 🙂


Idag står jobb, födelsedagsfirande av pappsen samt träning (bröst) på schemat. Lugn och fin dag! Lär väl bli ganska sent dock eftersom att träningen antagligen inte kommer att bli av förrän runt halv åtta, men det får väl gå. Trist att inte ha varken ork eller tid till något annat än att äta och sova sen när man kommer hem bara.. Nåväl, det är ju ändå eget val att träna osv. så att jämra sig över det kan man ju egentligen inte göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *