Härligt höstig söndag och bildbomb på det

Ja då ligger jag här i sängen igen och myser – det är för himla skönt att slappa alltså! Grejar med bilder och lyssnar på Sarek – Genom Eld & Vatten, oooj vilken nostalgi man får av den låten. Den är ju inte gjord igår precis.. haha.


Jovars. Har haft en såååå mysig dag idag tillsammans med min älskade!! ♡♡ Det blev allt bra till slut ändå, trots huvudvärk och trötthet. Efter middagen så promenerade vi strandpromenaden och sen tog vi en fika på Snäckan. Vi skulle ju egentligen, enligt planerna, till Kärrstegens Gård men eftersom att jag mådde dåligt ganska långt inpå dagen så insåg vi att det inte skulle hinnas då de stänger 16.00 på söndagar.. Men Snäckan var mysigt också och det kommer ju fler dagar att besöka Kärrstegens Gård så det är ju inte kaos för det precis.


Helgen har gått fort som fan och det är med blandade känslor men jävligt kul har det varit! Kalaset på Skäret var trevligt och efter gästerna gick så blev det lite familjetid med vin och jordnötter, mysigt! ♡ Väl hemma så bytte jag om och sen mötte jag upp Pelle och Linus L och tillsammans så drog vi hem till Linus A där dessutom Niklas och Joachim var, hängde med grabbsen och chillade och sen efter ett tag så kom fina Domi och gjorde oss sällskap. Tillslut så drog vi ner till Mortens (typ runt 00:10) och där blev vi kvar resten av kvällen. Lyckades till och med få med min kära gubbe till krogen, det ni! Träffade i alla fall en hel del folk, gammalt och nytt, och det var riktigt käckt! Sista halvtimmen satt jag och tjötade med lite Färgelandabor och efter några om och men så verkade det som att två tjejer där var några som jag har lekt med när jag var liten. Skoj! Världen är liten.. Fast som de sa; vi snackar ju ändå Uddevalla och Färgelanda och då är världen verkligen liten. Alla känner alla och känner man inte alla så känner man någon som känner någon. Hahah! Alltid kul att komma fram till sådana saker i alla fall, alltså att man har någon typ av anknytning till varandra 🙂Nu kom Isac och undrade om jag var redo för film så jag antar att det är dags att avsluta inlägget och släpa mig till soffan. Vi köpte chips och dipp förut så vi slog på stort inför ikväll kan man säga. Höhö. Ha det fint allihopa och sussa sött! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *