Regn och rusk ☂

Usch, idag är det en mindre bra dag.. Kanske för att jag var så glad igår, kanske för att det är världens ruskväder, kanske både och eller kanske av någon heeelt annan anledning? Oavsett vilket så är det ganska segt. Men nu ska jag inte döma hela dagen bara för att första timman kändes sådär – klockan är ju faktiskt bara kvart över åtta och dagen har ju med andra ord bara börjat. Det är ju plenty more fish in the sea så att säga, med andra ord en himla massa timmar kvar av denna dag som kan vända på deppigheten.. 🙂

Ena dagen si, andra dagen så – hormonsvall??

Isac och jag pratade faktiskt om just det igår, alltså att jag är så himla växlande i känslor och humör och vi kom fram till att Katy Perrys låt Hot and Cold passar bra in på mig.. Haha okej, nu kanske det inte går att applicera hela låten på mig och oss men någon vers hit eller dit passar ändå rätt bra in.. 😉

Trevlig dag på er alla! ღ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *