Måndag och trött som få

Åh fy fan vad jag är trött!! Ville verkligen inte gå upp i morse utan hade sååå mycket hellre haft sovmorgon med min älskade man istället.. ♥ Gårdagen blev alldeles för sen men det har jag bara mig själv att skylla så det är ju bara att bita i det sura äpplet.. Men ändååååå! Vågade inte kolla på klockan igår innan jag la mig men jag kan ju säga att långt innan jag somnade så var klockan runt 00.40, så jag har nog bara sovit i drygt 3-4h inatt. Och nu är det åtta timmars jobb som gäller och sen promenad och träning. Har redan tryckt i mig två koppar kaffe men det verkar inte ha någon effekt på mig denna morgon..

Glömde förresten att ta med mig alla piller till jobbet som jag äter på morgonen och under dagen så vi får väl se hur det här går (låter som att jag är en riktigt knarkare men det handlar egentligen bara om vitaminer och p-piller). Inte bra.. Suck, vilket liv..

“Fuck this shit” som gubben och jag hade sagt om vi hade vart med varandra just nu.. ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *