Kanelbullens dag utan kanelbulle

Lars Winnerbäck – Du gamla, fria nord

Ligger i sängen och är mätt som en häst.. Uuusch nu får det fan vara sista gången jag mölar i mig chips!! Känner mig som ett jävla fläskberg! Och inte nog med att man har svullat utan dessutom så blev dagens “pass” på gymmet förjädra dåligt. Men jag får väl skylla på den brutala huvudvärken jag vaknade med imorse och som har hållit i sig hela dagen fram tills för någon timma sedan (trots mat, värktabletter, promenad osv..). Bahhh.

Idag var det ju förresten kanelbullens dag och inför denna käcka dag så hade jag planerat bakning och ätning av dess like men inget av de blev av – så typiskt! Har dock varit på Blomsterkroken och köpt två glutenfria kanelbullar så får smaka på dom imorgon (och gubben köpte fyra stycken till sig själv, givetvis, för han ska då alltid vara värst.. höhö).
Nu är det dags för lite vila och skönhetssömn för nu i helgen så kommer det verkligen att vara fulle rulle med det mesta! Vänner och familj att träffa, både på min sida och på Isacs sida. Stressigt men det ska ändå bli kul! Längesen man träffade vissa nu så det känns fiiinfint! 🙂 Men ja.. natti natt på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *