Live before you die

Miley Cyrus – Wrecking Ball

Åååh! “Wrecking ball” med Miley Cyrus har verkligen penetrerat sig in i min hjärna och fastnat där. Så sjukt himla bra låt! Första gången jag hörde låten så hade jag ingen aning om att det var Miley som sjöng den.. Hon växte änna i mina ögon när jag insåg det. Ååååh såååååååå bra låt!

Har haft en väldigt fin dag idag förresten. Började med jobb på ABC och efter jobbet så åkte Isac, jag och K2 runt till massa bilhandlare för att kolla på begagnade bilar för ett eventuellt köp nu inför vintern.. Meeen ingenting är bestämt. I alla fall så var den rundan färdig så att vi var hemma runt 18.00 igen tror jag och väl hemma blev det lite käk och så ordnade vi upp lite idéer. Älsklingen och jag planerar ju, som en del vet, att åka utomlands i 2-3 månader i vinter och hittills så har vi inte tänkt så mycket mer på det än att bara spara pengar men nu börjar det bli dags att fundera ut lite resmål och så. Vi ska dock inte göra värsta rutten utan det blir en enkelbiljett ner till något land och sen tar vi dagarna som de kommer. Så är det tänkt i alla fall. Har hur som helst haft en väldigt mysig kväll medan vi har planerat. Så mycket drömmar som förhoppningsvis får bli verklighet! ♥ Jag vill så himla gärna “få det gjort” denna vintern, inte för att få det överstökat men just för att jag börjar känna mig gammal och jag vill ta tag i mitt liv nu (blir ändå 21 hela jordsnurr om 45 dagar, alltså den 17:e november). Så om planerna går som jag vill så blir det resa i år, jobb i vår/sommar och sen plugg från hösten 2014 och framåt. Och sen får vi inte glömma att jag älskar barn och att en familj är en av mina största ambitioner i livet.. OCH jag vill inte bli en gammal mor så nu börjar jag bli jävligt stressad om jag ska vara ärlig. HAHAH. Fyfan. Hur som haver så vill jag resa innan jag börjar plugga och innan familjelivet, så det är liksom på tapeten nu så att säga.. 🙂


Förresten, på tal om resor liksom:

“Jag har haft blåsor i munnen sen barnsben och det finns inga preparat
som hjälper. Så köp ingen onödig skit är mitt tips! Jag har däremot
provat mej fram genom åren och kommit fram till att mycket sömn, lite
stress och undvika citrusfrukter och tomat (förödande för slemhinnorna i
munnen) och starkt kryddad mat. Hoppas du kommer fram till rätt lösning
för dej! Kram!”

Detta är en kommentar till ett inlägg om just plågsamma små blåsor på tungan som jag läste på Magdalena Graafs blogg (blåsor som jag skrev om i ett tidigare inlägg här på bloggen). Tror det ligger något i den kommentaren. Jag upplever i alla fall att mina blåsor ploppar upp när jag äter tomat.. och citrus dricker jag varje dag då jag startar morgonen med c-vitamin och citronsaft. Mycket sömn får jag inte och stress är det gott om i mitt liv. Så ja, enligt bruden som skrev kommentaren så är jag definitivt i riskzonen då jag “passar in” på alla saker som är dåliga, det vill säga som framkallar blåsorna (enligt henne då, som sagt..). Typiskt.

Usch nu är jag så trött så att ögonen snart går i kors! Imorgon och i helgen är det mycket som ska hinnas med så det är nog en väldigt bra idé att få en god natts sömn (vilket i och för sig är bra oavsett om man har mycket att göra eller inte..). Anway.. god natt på er finisar! Sussa sött och allt det där 🙂


PS. Jag har träningsvärk i heeeeela kroppen, från topp till tå, sen träningen igår och klackarna i tisdags haha. Känns underbart! Och nej jag är inte ironisk – jag uppskattar träningsvärk då det innebär att man har gjort ett bra jobb på gymmet! ♥ Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *