Gaaaalen

GAAH! Jag plågas av små, små, smååååå blåsor på min tunga! Ni vet sådana där typ vita pyttesmå blåsor som gör helt djävulskt ont. Eller ont och ont, men de typ svider i alla fall. Har typ 1-2 stycken för jämnan varav den ena alltid sitter på tungspetsen (med andra ord ett ställe som verkligen används hela tiden och alltså retar blåsan). Störande som in i h-lvete! De kommer och går under dagen.. vet inte om det är på grund av någon allergi eller om det är stressrelaterat? Eller kanske för att jag håller på att bli/är förkyld? Fast å andra sidan så är jag inte sjuk varje dag så det sistnämnda alternativet känns ju egentligen inte som ett aktuellt alternativ..

Nåväl.. någon som har någon aning? Eller som har tips av något slag? Blir smått galen här haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *