I would give up breathing for you..

Naughty Boy – La La La

Peeuww.. nyduschad och trött som en gnu. Har inte gjort något överdrivet ansträngande alls idag egentligen men det räckte tydligen med drama igår och för lite sömn inatt.. Meeeen har annars haft en ganska så fin dag 🙂 Med rätt musik i lurarna, nya pjucks och några koppar kaffe på morgonen så kunde en mindre bra dag vända på två röda och det var ju för väl, eller vad säger ni..?

Dagen har bestått av jobb 8-16.30 och sen efter kneget så möttes min man och jag upp för att handla lite grejer på stan. Det blev till och med en liten fika på Espresso House faktiskt, himla mysigt! Beställde en mocha latte denna gången och det mina vänner var sannerligen inte igår! Det var dessutom inte ens igår som jag fikade på EH sist.. Tyvärr så har det blivit allt för dåligt med fikor det senaste året om jag ska vara ärlig. Förr i tiden så var fika det enda jag gjorde om dagarna; varje dag efter skolan, varje dag jag var arbetslös efter studenten, varje dag efter jobbet när jag hade jobb.. Sen träffade jag min kära man, fick andra intressen och slutade fika. Haha. Förjädra tråkigt men ändå kanske bra att få lite avstånd. Jag blev ofta kallad för “fikarn” och de flesta som jobbade på EH och Lejas visste alltid vad jag ville ha. De kunde komma fram på krogen och säga “jaja men det är ju duuu, laktosfri latte vaaaa” och så vidare. Haha. Kommer till och med ihåg när Janina och jag träffade en random snubbe som vi typ aldrig sett förut som kom fram till oss och sa “men hej tjejer, det är ju ni som är Espresso House-flickorna! Jag har allt sett er en massa gånger, ni sitter ju där jämt”.. Hmmm.. så vid närmare eftertanke så var/är det kanske bra med den här “pausen”.. höhö..


Anyways.. kom ifrån ämnet lite granna nu märkte jag. Gubben och jag var i alla fall inne på Clas Ohlson och köpte betongplugg och annat skoj och betongpluggarna köpte vi för att kunna sätta upp den fina tallrikshyllan som vi köpte på Ikea förra helgen. Det blev sååå jääääävla nice! Är galet nöjd! ♥ ♥ ♥


Har inte riktigt hunnit få upp något i hyllan än som ni kanske ser, men det är ändå på god väg.. Och det viktigaste för mig är att den äntligen är uppe! Nu ser det verkligen inte lika spartanskt ut längre.. Underbart!! 🙂

Nu är det dags att hoppa i säng. Imorgon blir det jobb på Jetprint (har jobbat på ABC måndag och tisdag annars) och det betyder att arbetsdagen börjar sju istället för åtta sååååå det är inte många kvar tills det är dags att gå upp igen, sorgligt nog.. Nej ha det så fint, sweet dreams!

Och stooooort tack till min underbara mamma och världens snällaste Ström för att ni finns! ♥ Gårdagen skulle nog bli katastrof annars.. Tack, tack, tack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *