Muffins, muffins, muffins!

OneRepublic – Counting Stars

Tråkigt med söndag som vanligt men det är bara att försöka göra det bästa av situationen! Har haft en underbar morgon må jag säga och förmiddagen har faktiskt inte varit fy skam den heller så jag är ändå nöjd! 🙂 Min älskade man har till exempel äntligen satt upp de tre muffinstavlorna jag köpte tidigt i somras och det är jag såååå glad över (efter att vi fick köpt tallrikshyllan – som jag dock inte har nämnt i bloggen än – så var det lättare att bestämma vart tavlorna skulle sitta)! Och inte nog med det; nu sätter gubben dessutom upp en liten list som ska sitta under kökshyllorna. En list som vi har haft i år och dagar men av någon anledning inte riktigt har tagit tag i.


Annars blir det nog bara att ta det ganska så lugnt idag. Har lite tvätt att ta tag i (vikning alltså) och så borde jag/vi göra lite ärenden. Har även en påse godis från Hemmakväll på 1,5kg som bör ätas upp så det finns allt saker att göra så att säga.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *