Finbesök, nya prylar och egentid

Imagine Dragons – On Top Of The World

Gubben spelar i vardagsrummet och jag sitter i köket med bärbara datorn. Åååh och jag riktigt njuuuter av egentiden! Inte för det men det är fan helt underbart att få vara lite själv även om jag njuter av varenda sekund som spenderas tillsammans min man också såklart 🙂 Men ni vet.. egentid är ändå egentid. En sån där sak i vardagen som man verkligen behöver få unna sig ibland..


På tal om tid så måste jag ju säga att det inte riktigt har blivit att ta vara på dagarna denna veckan.. Eller alltså.. vi har ju gjort saker och så (som att t.ex. födelsedagsfira både Frida, farmor Isacson och mormor Johnson, kolla på bilar, jobbat, storhandlat mat osv.) men det har också varit en herrans massa sovande. Helt sjukt! Skrev ju i ett tidigare inlägg att vi hade sovit bort en hel kväll och ungefär så har det fortsatt hela veckan. Så otroligt irriterande när man har planerat att göra saker och ta vara på eftermiddagen/kvällen men så bara somnar man ifrån allt!! Ta igår till exempel: jobbade, kollade bil, lagade mat, åt mat och sen la vi oss i sängen en sväng runt sju-halv åtta. Somnade givetvis där, vaknade upp klockan två på natten och sen var det bara att tvätta bort sminket, lägga käket i matlådor (som stod på spisen/låg i ugnen för att svalna), släcka alla ljusen och byta om för att sen få sova i tre timmar innan det var dags att gå upp för att jobba. BAAAH! Blir galen!! Så idag lovade vi oss i alla fall att inte lägga oss i sängen tillsammans (hur mysigt det än är) förrän det är dags att veeeerkligen sova.. Hittills har det i alla fall gått bra så so far so good.. 😉

Förresten så fick vi oväntat finbesök idag, min man och jag. Min underbaraste bästaste Malleballe kom spontant förbi en sväng på kaffe innan hon skulle vidare för festligheter m.m.! Sååå mysigt! Var alltför längesedan sist så det var verkligen riktigt ljuuuvligt! ♥


Och förresten 2 så vill jag visa er mina fina små prylar jag fick köpt förra veckan. Är så nöjd så jag nästan spricker!

Tänkte ha den stora glasskålen till sallad först och främst, men nu vet jag inte.. får nog bli en alltiallo-skål. De fyra småskålarna har jag tänkt att använda till flingsalt (i alla fall en utav de fyra skålarna haha), de beiga lattekopparna tyckte jag var så fina även i beige så kände att jag var “tvungen” att köpa de också (köpte fyra stycken i rosa för någon månad sen eller två) och kökshanddukarna är ju bara så jag! Allt på den översta bilden är köpt på Ikea. Och sist men absolut inte minst så fick jag köpt mig (eller oss) fyra stycken uuurgulliga assietter med små rosa blommor på. Gick spontant in i en utförsäljningsaffär och råkade hittade dessa och det fanns bara fyra stycken kvar (och det var 50%).. Jag kände verkligen att det var som klippt och skuret, helt klart en mening med det hela, så vips så var de mina! 🙂 Kan inte sluta le för jag är så glad! Hihi tänk att prylar kan göra så mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *