Helgens bravader

Puuuh!! Är helt utmattad efter allt som helgen har bjudit på! I fredags vart det jobb till halv två, sen stenläggning i slänten hemma på Skäret, fika och träning. Gubben och jag somnade i sängen med kläder, smink, linser och allt ljus på klockan halv tio.. vaknade elva och somnade om igen för att till sist vakna vid tre och fixa till sig inför natten. Lagom tröttsamt men så blev det..


I lördags tog vi det ganska så lugnt hemma; planerade lägenheten, mätte och donade och sen runt sex möttes jag och Hanna upp för att gå till Marcus och hänga där lite innan Maja och Stinas födelsedagsfest. Festen var super (bortsett från vissa saker..) och Mortens var väl ok. Liten för lite folk och ja.. nej det var inte min bästa kväll ute på krogen vill jag lova. Blev mött av älsklingen min i alla fall och så gick vi hem och myste och nanna.. Gosigt!


Söndag. Hade tidernas mysigaste morgon idag med min kära man, han är då den bästa någonsin! ♥ Anyway.. mötte upp en tjej för att köpa skor idag efter frullen och sen drog gubben och jag till Ikea, Jysk, Torp och Maxi för att storhandla. Var heeeelt slut sen efter det! Tyvärr så blev det inte mycket vila väl hemma för vi ville sätta ihop alla möbler vi köpte.. Blev klara typ nu. Så har haft lite soffläge i någon dryg timma nu men det är väl inte fy skam det heller 🙂
Nej nu är det dags att nanna. Ha det så fint allihopa! 🙂 Sweet dreams!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *