I gotta feeling

Metallica – Nothing Else Matters

Ryggen är köttad, den regniga promenaden hem är avklarad (huh, blev ännu en gång påmind om varför vi borde skaffa bil..) och kvargen ligger i magen. Känns fint! 🙂 Nu lagar jag lite mat inför morgondagens lunch på jobbet. Idag blev det ingen rolig lunch för hann inte fixa något varken igår eller imorse, så fick ta mig en proteinshake och två naturella brödskivor.. trist. Men imorgon blir det minsann lite varm go mat i magen!


Är trött som en gnu så vet helt ärligt inte riktigt hur lång denna kvällen blir. Som vanligt så vill min man se en film och jag vill inte förstöra kvällen genom att vara trött och tråkig, men å andra sidan vet jag inte hur kul det är att behöva pausa och se resten imorgon för att jag har somnat..? Jaja vi får väl se vad som händer. Hade en massa planer för denna kvällen.. får väl kanske skjuta på det tills imorgon istället.

HAHA! Detta skrev jag för cirka 2h sen, precis innan jag somnade i sängen med gubben tätt intill.. vaknade nyss av torra ögon (har linser och jag är så känslig så kan inte sova/blunda i mer än någon minut innan ögonen blir som sandpapper) och hungrig mage.. Så nu sitter vi här och äter och jag har bytt om till glasögon. 😉 Usch! När skrev förut att jag var trött så var det verkligen 100% sanning rakt igenom. Är fortfarande sinnessjukt sömnig och ska nanna så fort jag kan slita mig härifrån. Haha. Hoppas att jag är piggare imorgon.. ska upp tidigt för att duscha och dona.. plus att det vore kul att få göra något av morgondagens kväll åtminstone..

Btw så har jag en sån härlig träningsvärk i brösten idag.. och med tanke på hur slut jag är i ryggen så hoppas jag att det känns imorgon där med. Känns förjävla gött att vara igång igen! Är peppad till max inför den här veckan!! 🙂

Nej nu är det dags för sängen, eller snarkebingen som mor min skulle ha sagt. Sov gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *