Att ha eller inte ha, det är frågan..

Den 22:a september, alltså på söndag, är det den internationella bilfria dagen (enligt temadagar.se). För gubben och mig är det alltid bilfria dagar och det mina kära vänner är ett väldigt hett ämne just nu.. Frågan “ska vi skaffa bil eller ej?” är en fråga som vi ställer oss och funderar över varje dag. Varför skaffa bil? Jo det skulle underlätta tusen gånger om i många avseenden, t.ex. så slipper man gå i ösregn och kyla och det skulle bli lättare att träna, ta sig till jobbet, träffa vänner, familj och bekanta och så vidare. Men varför inte skaffa bil? Jo för att det helt enkelt kostar en massa pengar. Pengar som jag antagligen hellre lägger på sparkontot för en resa eller två.. Dilemma. Vill ha kakan men ändå äta den. Ett riktigt frustrerande i-landsproblem. Suck..

What to do?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *