Trött och frusen

Denna dagen har varit tuff fastän den egentligen har varit som en precis vanlig dag i mitt liv. Idag har det jobbats, tränats och handlats mat men det som gör allt extra utmattande är nog semesterveckan på Skiathos. Har vart ledig en hel vecka där det bara har relaxats och vart helt underbart med mycket sol, mat, mys, skratt och trevligheter så det blev en riktig omställare nu när vi kom tillbaka hem till Sverige då det blev “back to reality”.. Trist. Hade gärna varit kvar på underbara Skiathos och bara njutit istället för att vara hemma i kalla, regniga, dystra Sverige..

Men nej nu ska jag inte vara negativ. Det är sorgligt att vara hemma men ändå härligt. Härligt att vara hemma hos familj och vänner, härligt att vara tillbaka i lägenheten, härligt att få äta ordentlig mat (är ju allergisk mot både laktos, vete och så är jag vegetarian, så det har inte vart lätt att äta på Skiathos), härligt att komma igång med träningen. Och så vidare. Så lite skönt är det allt. Träningen och maten har jag mått så dåligt över.. har haft en så brutal ångest. Att äta grekisk sallad två gånger per dag samt pommes och drinkar och att inte träna fick mig till att känna mig väääldigt deppig. Konstigt nog så blev det ändå antagligen ett kaloriunderskott för jag har snarare gått ner än gått upp efter resan.. Anyways så är det förjävla gött att vara igång med träningen igen (även om jag kände mig sjukt svag och trött både under och efter dagens pass).


Har så mycket att skriva och berätta om men just nu så har jag inte tid för gubben står och stampar och stressar mig här för att det är dags för film.. Sååå jag får väl ta och avsluta och skriva mer imorgon istället. Natti natt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *