Musik och chips

Lyssnade på en av mina peppigaste låtar på vägen till jobbet igår morse. Fy fan vad livet kändes bra då. Det är verkligen helt sjukt vad musik kan göra med en. Hur mycket det påverkar allt – humör, synsett, känslor, energi. En futtig låt kan göra dig till den deppigaste människan på hela denna jord och den kan också göra dig lyckligare än någonsin. En låt kan få dig att gråta, rysa, skratta, förändra, låta bli, göra, besluta. Ja ni vet. En låt kan göra mycket. Snacka om att slumpen ibland får välja åt en. Jag menar.. ibland väljer man ju vad man vill lyssna på men ibland så kör man på shuffle och så bara blir det något. Och just den låten som helt random sätts på kanske kommer förändra en hel dag eller ett helt beslut. Eller kanske bara vara en random låt som inte betyder något. Det som jag ville komma fram till är i alla fall att musik kan vara (och är) så sjukt jävla mäktigt och att jag tycker att det är lite läskigt.

Förresten, på tal om tandborstar. Alltså Ranch-chipsen från OLW. Jag vet inte när dessa chips kom in på marknaden igen (de är tydligen en favorit i repris) men jag testade de för första gången i helgen och jag måste säga att de nog är de godaste chipsen jag har ätit. Ever. Dessutom så smakade de helt gudomligt både med och utan dipp (Fresh Island-dippen är förresten att föredra när jag ändå pratar dipp). Jag är nämligen annars en sån som lätt tröttnar på chips om det inte finns dipp till, men dessa var såååå goda. De hamnar lätt på topp 3! Antagligen på plats 1. Min annars största favorit Sourcream and onion var helt smaklös i jämförelse. Ojojoj! Well yeah.. Så summan av kardemumman är att jag rekommenderar Ranch-chipsen starkt. Med eller utan Fresh Island-dipp. 😉

Såhär skriver OLW på sin hemsida om Ranch-chipsen:

“Ranch är en blandning av svenskarnas favoritsmaker i ett och samma
chips. Med inslag av gräddfil, ost, lök, tomat och paprika blir det ett
fylligt och lättätet chips som passar till alla tillfällen.”


Mmmm mums! Ja, jag är helt såld. Löjligt kanske, men så är det bara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *