Underbar dag

Jill Johnson – Oh, vilken härlig dag

Nyduschad och snart redo för en härlig dag tillsammans med familj och släkt. Vid kvart i två ska lillebror hämta mig, Isac och morfar med båten vid hamnen och ta oss ut till Skäret och där kommer även, förutom päronen då såklart, mammas kusin Ann-Sofie och hennes man och ena barn befinna sig. Nu var det snart ett år sedan jag träffade de sist så det ska bli riktigt skoj! Synd bara att deras andra “barn” Marcus inte kunde komma (han är 20 år).. Men det får vi ta igen en annan gång!

Älskar att få komma ut till Skäret när det är såhär fint väder! Att bo i lägenhet inne i stan är förjävligt på sommaren.. Så det är verkligen tur att mor och far bor ute på landet (eller vad man nu ska kalla det) så att man kan få komma iväg och njuta av natur och väder på ett helt annat sätt. Precis som det borde vara. ♥


Nej nu ska jag se till att få håret torrt och packa inför dagen (det blir att övernatta hemma på Skäret inatt nämligen). Ha det fint kära vänner och hoppas ni får njuta ordentligt av denna fina dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *