Ångest, Göteborg och ny design

Royal Republic – Underwear

Har ångest över att det inte blev någon träning idag.. det känns verkligen sämst (men damn vilket go träningsvärk jag har i rumpan igår efter den nya övningen jag testade.. me like!!). Och tyvärr har man ju bara sig själv att skylla; det blev förbannat sent i säng igår och det gjorde en trött och seg imorse. Tanken var att gå upp runt halv sju för att träna tidigt innan dagens alla aktiviteter, men så blev det ju givetvis inte. Det kunde jag drömma och glömma om. HAHA. Jag är så rolig.. 😉

Å andra sidan så har dagen varit riktigt mysig och fin ändå. Istället för träning så blev det en go sovmorgon och en lugn god frukost och sen vid tolv så tog gubben och jag tåget till Götelabörg för att shoppa, mysa och ha det koseligt. Och för att fira min käre bror Cornelius också såklart. Idag blev han 24 jordsnurr och det firades med presenter och fika hemma hos han, Christian och David. Riktigt trevligt vill jag lova och det var en perfekt avrundning på Göteborgs-visiten.


Förresten, på tal om tandborstar, så har jag suttit och donat med en ny design till bloggen och voilà, vad tycks!? Den här nya looken är och känns så mycket softare och mysigare. Jag är så nöjd, det känns så skönt. Och förutom att jag tycker att den är fin så gillar jag att få lite förändring. Det krävs inte mycket för att man ska må lite bättre, vara lite nöjdare och mer tillfreds. Happy Alixy!

Nu ska jag och min man kolla på film. Vet inte riktigt vad det blir än för Isac letar för fullt med att hitta den perfekta rullen.. meeeen det var tydligen väldigt jobbigt idag. Vi har för övrigt kollat en hel del film det senaste, vilket är skoj för det är egentligen något som jag tycker är väldigt kul men som jag är dålig på att göra. I alla fall själv. Jag har nog ärligt talat tittat på typ två filmer själv i hela mitt liv. Det är så otroligt svårt för mig att koncentrera mig när jag är själv.

Hur som helst så har vi bland annat tittat på Oblivion, the Purge, Evil Dead (2013), Black swan och Insidious. Lite mer mystery, thriller och skräck. Oblivion och Insidious var inget för mig; tråkiga och.. inte jag, men de andra filmerna tyckte jag var helt okej. Evil dead var fan det äckligaste någonsing, sjukt jävla läskig och helt fucked up.. Isac och jag fick titta på Sommar med Ernst efteråt för att lugna nerverna lite.. hahaha. The Purge var i alla fall intressant och Black swan var gött creepy. Riktigt konstig liksom.. så att man fick rysningar.

Filmer med knivar, självskador och tortyr (med andra ord riktigt psykiskt stört beteende) är fan det värsta jag vet. Det är den värsta skräcken för mig. Sånt som faktiskt liksom kan hända (till skillnad från typ andeväsen och ditten och datten som jag inte tror på på samma sätt). Sånt som riktigt störda människor kan göra. Så sjukt himla läskigt. En annan sån äcklig film är Frontière(s). Inavlade nazi-kanibler. Huuuh, blir illamående bara jag tänker på den..


Hehe ja juste ja. En lustig grej som vi märkte när vi tittade på några filmer var att vi av någon slump har valt filmer med återkommande skådisar i. Först tittade vi på Iron man 3 där pojken i den filmen var typ huvudrollen i Insidous, och sen tittade vi på Black swan där mamman i den filmer är samma som mormorn till lillkillen i Insidous. Eh ja.. jag ville bara dela med mig lite för tyckte det var lustigt änna.

Well yeah.. nu ska det mysas och allt vad det heter och sen blir det natti natt. Ha det fint alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *