Here to there

Skitarg – Jag bryter nacken av din häst (hahah ååååeiiihh)

Men tjaaaa! Nu var det väl allt för längesedan jag skrev här sist. Det är så typiskt..

Idag är det i alla fall söndag (för er som inte har koll) och det betyder tråååk. Jag vet inte varför jag känner så denna söndagen dock, för gubben och jag är lediga nästa vecka så för mig så borde denna söndagen bara innebära typ vilken ledig dag som helst. Men nä.. söndagsångest får jag tydligen i alla fall. Det är också så typiskt..


Haha. Jaja. Idag så händer det lite grejer åtminstone! Min kära man och jag ska bland annat snart åka och hämta ett nattduksbord som jag budade och vann på köp och sälj på Facebook. Wii! Och sen blir det att träna axlar, handla mat och ätaaa. Är redan hungrig..

Förhoppningsvis så orkar jag med att tvätta sen också. Det hade verkligen behövts så jag borde ta mig i kragen och göra det. Än så länge så har det inte samlats på allt för mycket tvätt, vilket egentligen är perfekt för annars så brukar vi alltid få tvätta 5-6 tvättar på vår tvättdag. Vilket är lite.. tröttsamt.

Yep.. så är det. Men nu så måste jag pinna på lite här om vi ska komma någon vart med denna dagen. Vi har ändå lite att stå i.. Puss och kraaam! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *