See me now

Panetoz – Vissla med mig

Har haft underbara dagar det senaste med mina nära och kära, är så glad ♥

Förutom att jag är nöjd över att det har blivit mycket träning så har jag dessutom träffat många fina vänner denna veckan. I onsdags träffade jag Hanna på EH och hon fick sina försenade födelsedagspresenter (due to körtelfeber, jobb och allmänt icke matchande semestrar) och igår åkte gubben och jag till Grebbestad för att ha en kväll med Michaela och Malin. Hur mysigt som helst! Tyvärr så skulle både Malin och Michaela jobba vid halv elva/elva så de stack ju på morgonen, men Isac och jag var kvar hemma hos familjen Olsson och tjötade med Malins underbara föräldrar Elenor och Lennart. Blev nog kvar där i 2-3h efter att M&M gick hihi.

Efter att vi hade åkt från the Olssons så blev det en tur till Sportshopen (där vi fick bl.a fick träffa Paggisen en liten stund), middag hos Staffan och svärmor i Grind och sen träning på Tellus som avslut på denna finfina lördag.
Oj det blev visst en stor bildbomb.. inte riktigt vad jag hade tänkt mig men nu får det faktiskt bli så. Förresten så kan man på den näst sista bilden i nedre högra hörnet se en liten vit söt sak som jag fick av svärmor och Staffan idag, köpt i Sälen. Så himla gullig! Älskar krimskrams haha.

På tal om krimskrams så fick jag också köpt lite fina saker i förra veckan samt denna veckan. Här ska ni få se:


Är så väldans nöjd med blommorna och hjärtformarna! ♥ Köpta på Blomsterlandet, ifall någon fastande för dem. Fick köpt en hel del mer dessutom, men har inte hunnit fotografera mer än detta.. 🙂

Och nääe det var då djääävel vad trött jag är så nu ska jag ta och nanna. Gubben spelar något spel på datorn men jag hoppas att jag kanske kan få med han ner i sängen ändå.. hihi. Men jaa.. godnatt på er och sussa så sött! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *