I can barely breathe

Hänt en del knas grejer det senaste och på en middag för typ någon vecka sedan så spelades det massa, minst sagt, speciell musik på restaurangen. Och det var musik som inte är radiomusik direkt, utan random låtar ifrån ganska så random band. Väldigt Alix. Jag trodde typ ärligt att det var min Spotify-lista som spelades. Vad är oddsen? Typ fyra låtar som betyder mer än musik för mig. Som är stämplade med minnen, personer, känslor.. Snacka om att det hade en lagom dämpande effekt. Blev helt till mig. Jag menar.. What The Fuck? Och jag är ju en sån där jobbig person som tror på tecken och ditten och datten. Ehrm.. med andra ord ett ganska så jobbigt läge. Yeah.. förvirrad är ett ord som beskriver det simpelt.

Nu är det kaffe och all in på sista timmarna på jobbet som gäller innan det blir att träffa bästaste Hanna. Sen benträning, äta och sova. Ha det gott kära vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *